Mar
14
2012

Nike+ GPS app

De Nike+ GPS app voor de iPhone is een perfecte tool voor hardlopers. Voorheen had je met Nike+ een dongel op je schoen vastzitten die via radiogolven met je iPod communiceerde. Tegenwoordig heb je die dongel niet meer nodig. De Nike+ GPS app zorgt voor positiebepaling via GPS en meet je snelheid af aan je beweging binnen het GPS grid. Geen overbodige apparatuur meer aan je schoen. De app communiceert als vanouds met de inmiddels legendarische Nike+ internetsite en houdt je voortgang, je challenges en je niveau goed bij. Daar bovenop komt nu ook Facebook integratie van Nike+. Binnen je instellingen kun je nu zelfs de start van je run op je Facebook wall laten plaatsen en indien iemand tijdens je run op ‘like’ klikt vanachter zijn computer, hoor jij een ‘cheer’ in je hoofdtelefoon. Je kunt dus op afstand aangemoedigd worden. De techniek staat voor niets.

Written by Peter in: Miscelanious |

No Comments

Comments are closed.

RSS feed for comments on this post.


Powered by WordPress | LeraDesign