Jan
27
2009

Volvo Ocean Race in zwaar weer

De deelnemers aan de Volvo Ocean Race zijn inmiddels onderweg van Singapore naar Qingdao in China. Naast het feit dat ze de koude tegemoet gaan hebben ze ook nog eens te maken met zware storm en hoge zeeën. 

Inmiddels zijn twee deelnemers (Telefonica Black en Ericsson 3) uitgevallen, door schade aan de boot. Ook de andere deelnemers hebben het zwaar. De Nederlandse Delta Lloyd ligt nu op de vierde plaats (van de vijf overgebleven boten). Zij hebben 24 uur stil gelegen om schade te repareren aan o.a. de stuurinrichting. Ook het grootzeil was gescheurd en moest gerepareerd worden.

Klik op onderstaande foto voor een impressie van wat de bemanningen moeten doorstaan in deze etappe:

Written by Peter in: Miscelanious | Tags: , ,

No Comments

Comments are closed.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Powered by WordPress | LeraDesign