Jan
15
2009

Steve Jobs ziek

Steve jobs, de voorman van Apple, heeft woensdag bekend gemaakt dat hij tot Juni met ziekteverlof gaat. Enkele weken geleden gaf hij nog aan dat het goed met hem ging, maar nu blijkt dat hij toch zieker is dan gedacht.

Als rechtgeaarde Apple-adept moet ik toegeven dat dit bericht mij toch wel raakt. In het verleden (van 1985 tot 1997) is er ook een periode geweest dat Steve jobs niet bij Apple zat en dat was nou niet bepaald een goede periode voor het bedrijf.

Pas toen Jobs weer terug kwam, kwam Apple pas echt goed tot bloei. Als je er over nadenkt is het toch vreemd dat zo’n bedrijf, en daarmee het merk Apple, eigenlijk geheel afhankelijk is van 1 man. “Als Jobs er niet meer is, zal het gedaan zijn met de fraaie Apple-producten” hoor je nu al zeggen.

In ieder geval is het aandeel Apple alvast maar even met zo’n 8 % gedaald, sinds het bericht over de ziekte naar buiten kwam.

Nu maar hopen dat het allemaal meevalt en dat de interim CEO, Tim Cook, het niveau hoog kan houden.

Sterkte Steve!

Written by Peter in: Miscelanious | Tags: ,

No Comments

Comments are closed.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Powered by WordPress | LeraDesign