Dec
13
2008

Terminator Salvation, Trailer

Eind mei 2009 gaat de nieuwe Terminator in premiere. Deze keer met Christian Bale in de hoofdrol.

De film speelt zich af in post-apocalyptisch 2018. John Connor is opgevoed met het idee dat zijn lot het leiden van de opstand tegen Skynet en haar leger van Terminators is. De toekomst die hij voorzag wordt veranderd door de komst van Marcus Wright, een vreemdeling wiens enige herinnering is dat hij op death row zat. Connor moet bepalen of Marcus gezonden is vanuit de toekomst, of gered is vanuit het verleden. Samen trekken ze ten strijde tegen Skynet.

Inmiddels is ook de Trailer beschikbaar:

httpv://nl.youtube.com/watch?v=pdvaP9oNe2M

Written by Peter in: Miscelanious | Tags: ,

No Comments

Comments are closed.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Powered by WordPress | LeraDesign