Dec
08
2008

Killzone 2 trailer

Respect voor Guerrilla, Neerlands trots onder de game makers. Wederom halen ze het nieuws met de naderende presentatie van de opvolger van Killzone en Killzone Liberation; Killzone 2.

Inmiddels is Guerrilla ingelijfd door Sony als een van de hofleveranciers voor spellen op de diverse platformen van Sony. Killzone 2 is een langverwachte titel voor de PS3, die dan ook alleen op dit platform uit zal komen. Oorspronkelijk begonnen als Orange Games, dat later werd gefuseerd met Lost Boys en in 2002 zelfstandig verder ging als Guerrilla. In 2004 drong het in Amsterdam gevestigde bedrijf door tot deĀ annalenĀ met 2 miljoen verkochte exemplaren van het spel Killzone. 27 februari moet het derde deel in de reeks op de planken liggen. Een trailer is hier te bekijken.

Written by Peter in: Uncategorized | Tags: , , ,

No Comments

Comments are closed.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Powered by WordPress | LeraDesign