Dec
22
2008

Gratis de nieuwste series kijken. ‘Legaal’.

Leuke tip voor alle serie liefhebbers onder ons. Op de site Hulu.com is er een heleboel actueels te zien aan series, documentaires en shows. Datgene wat de Amerikaanse televisie passeert is op die manier te zien. Gloednieuw. Het is een soort ‘uitzending gemist’, maar dan met de meest nieuwe content aan met name series. Punt is alleen wel dat je het alleen mag zien als je een IP adres hebt dat zich in Amerika bevindt.

Geen nood, want als je via de site Hide My Ass (een Web Proxy), de Hulu site bezoekt, dan kan deze niet vaststellen waar je je bevindt en laat hij je de content gewoon zien. Ideaal!

Written by Peter in: Miscelanious | Tags:

No Comments

Comments are closed.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Powered by WordPress | LeraDesign